بیانیه تشکل های اسلامی-سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان

بیانیه تشکل های اسلامی-سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان درخصوص محکومیت حمله تروریستی به مدافعان و حافظان مرزهای ایران اسلامی- ۲۴ بهمن ۹۷

متاسفانه شامگاه امروز ۲۴ بهمن ، شاهد حمله تروریستی از سوی گروهک تکفیری "جیش العدل"، به خودروی حامل مدافعان و حافظان مرزهای ایران اسلامی در مسیر جاده خاش _ زاهدان بودیم .
این حادثه با کمال تاسف منجر به شهادت و زخمی شدن شماری از عزیزمان گردیده است .
تشکلهای اسلامی-سیاسی دانشگاه های آزاد اسلامی استان گیلان ، ضمن محکومیت این حادثه تروریستی ، اعلام می دارد وحدت جغرافیای سیاسی و یکپارچگی سرزمینی کشور ایران که مدیون جانبازی و رشادت میلیون ها ایرانی و تفکر راهبردی امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی ، امام خامنه ای (مدظله العالی) است که  اتحاد و انسجام ملت ایران ، از هر قوم و نژاد ...را در پی داشته و دشمنان این مرز و بوم را در پیشبرد اهداف شوم خود ناامید خواهد کرد.
 ضمن عرض تسلیت این حادثه تروریستی به خانواده های گرانقدر شهدا و همچنین مقام معظم رهبری ، دولت و ملت شریف ایران ، برای آن شهدای معزز علو درجات و برای تمامی بازماندگان صبر جمیل مسألت می‌نماید.
همچنین از درگاه الهی آرزوی سلامتی و شفای عاجل برای مجروحان این حادثه دلخراش را داریم و از مسئولین دستگاه های نظامی ، قضایی و امنیتی و سیاست خارجی خواستار برخورد بدون اغماض با مسببین و عاملین این جنایت تروریستی در داخل و خارج کشور هستیم