شرکت درجشنواره انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و واحدبندرانزلی

به اطلاع اعضای محترم هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی می رساند، در صورت تمایل به شرکت در جشنواره انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی، لازم است مدارک و پرسشنامه  مربوط به فعالیت های 5 سال اخیر واحد بندرانزلی، حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه، مورخ 03/09/97 در پاسخ به ایمیل پژوهش ارسال گردد.(iaubanz.research@gmail.com) همچنین لازم به ذکر است فقط فرم پرسشنامه تکمیل شده به صورت پرینت ارسال شود و کلیه مستندات اسکن شده و به صورت منظم و در قالب پوشه های مجزا همنام با شماره جدول در قالب CD  تحویل سرکار خانم آقاجانپور گردد.

دستورالعمل نوزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده

پرسشنامه پژوهشگر برتر نوزدهمین جشنواره  تجليل از پژوهشگران 97