شرایط دفاع و ثبت نمرات پایان نامه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد

:::آرشیو:::

اطلاعیه مهم

شرایط دفاع و ثبت نمرات پایان نامه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد

الف- دانشجویان متقاضی دفاع از پایان نامه در صورت نداشتن مشکل نظام وظیفه و منع آموزشی و همچنین دارا بودن میانگین کل حداقل 14 اجازه دفاع از پایان نامه را خواهند داشت.

ب- نمره پایان نامه به دو قسمت تقسیم می شود :  18 نمره دفاع از پایان نامه و 2 نمره ارائه مقاله مستخرج از پایان نامه می باشد.

پ- دانشجو باید در جلسه دفاع اعلام نماید که امکان ارائه مقاله را دارد یا خیر، در صورتیکه امکان ارائه مقاله را نداشته باشد فرم شماره 14 توسط دانشجو تکمیل می شود و نمره نهایی پایان نامه از 18 لحاظ می گردد.

ت- چنانچه دانشجو اظهار نماید امکان ارائه مقاله را دارد، عنوان مقاله پذیرش شده را اعلام می نماید.

* دانشجویان مشمول حداکثر سه ماه پس از دفاع از پایان نامه و دانشجویان غیر مشمول شش ماه   تا یک سال پس از دفاع از پایان نامه مهلت ارائه مقاله را دارند.

ث- بلافاصله پس از گذشت مهلت ارائه مقاله، نمره دانشجو نهایی شده و تغییر نمره به هیچ عنوان میسر نخواهد بود.

حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی