آغازثبت نام تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد1396 دانشگاه آزاد اسلامي

ثبت نام انتخاب رشته مرحله تكميل ظرفيت مقاطع كارشناسي ارشد1396 دانشگاه آزاد اسلامي فردا سه شنبه 26 دی ماه ساعت 8 صبح آغاز می شود . اين ثبت نام تا ساعت24 روز چهارشنبه 11 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
كليه داوطلبان حاضردرجلسه آزمون كارشناسي ارشد ناپیوسته 96 سازمان سنجش آموزش کشور شرکت نموده اند و و در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 در هیچ یک از واحدهای دانشگاه آزاد ثبت نام ننموده اند، می توانند نسبت به ثبت نام در تکمیل ظرفیت این دوره اقدام نمایند. لازم به ذکر است در این دوره از تکمیل ظرفیت در تهران و مراکز استانها تکمیل ظرفیت اعلام نمی شود.
امكان ويرايش رشته / محل هاي انتخابي تا پايان مدت زمان ثبت نام براي داوطلبان فراهم مي باشد.
اسامي پذيرفته شدگان تا نیمه بهمن ماه اعلام خواهد شد. پذيرفته شدگان مي توانند بعد از اعلام نتايج مطابق زمان بندی اعلام شده جهت ثبت نام به واحد دانشگاهي محل پذیرش مراجعه نمايند.
شايان ذكر است زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت رشته هاي با آزمون سراسري1396 دانشگاه آزاد اسلامي (گروه علوم پزشکی درمقاطع كارداني ناپيوسته،كارشناسي پيوسته و دكتري حرفه اي) نیز متعاقبا اعلام خواهدشد. همچنین برای مقطع دکتری تخصصی1396 دانشگاه آزاد اسلامی با وجود ظرفیت خالی اما با توجه به سیاست مدیران فعلی دانشگاه درجهت ارتقا کیفیت و همچنین تعامل با وزارت علوم  تکمیل ظرفیت نخواهيم داشت.

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي