تسلیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی به‌مناسبت درگذشت پرسنل نفتکش سانچی

《انا لله و انا الیه راجعون》
با نهایت تاثر و تاسف عمیق،جان باختن ۳۲ نفر از دریانوردان شجاع از جمله ۹نفر از هم استانی های گیلانی و نیز ۳ تن از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خارک را در پی سانحه دلخراش نفت کش سانچی به مردم صبور و شریف ایران ، جامعه دانشگاهی و خانواده های داغدیده این عزیزان تسلیت عرض نموده ، از درگاه ایزد منان برای درگذشتگان این حادثه مغفرت الهی و برای کلیه بازماندگان صبر و شکیبایی مسالت داریم.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی

《انا لله و انا الیه راجعون》