آغازثبت نام تكميل ظرفيت آزمون هاي دكتري تخصصي وكارشناسي ارشد1396 دانشگاه آزاد اسلامي

ثبت نام انتخاب رشته مرحله تكميل ظرفيت مقاطع كارشناسي ارشد، دكتري تخصصي1396دانشگاه آزاد اسلامي از ساعت 10 امروز سه شنبه 11 مهر ماه آغاز می شود . اين ثبت نام تا ساعت24 روز جمعه 14مهر ادامه خواهد داشت.
كليه داوطلباني كه در آزمون دكتري تخصصي 1396 شركت نموده ، دعوت به مصاحبه شدند و در جلسه مصاحبه حاضر بوده اند مي توانند واحدهای دانشگاهی مجری رشته گرایشی را که در مصاحبه آن شرکت نموده اند در استان محل انجام فرآیند مصاحبه انتخاب نمایند . داوطلبان بدین منظور می توانند از راهنمای موجود در سامانه به منظور اطلاع از رشته / محل هایی که مجاز به انتخاب آنها می باشند بهره برداری نمایند . داوطلبان در این مرحله از تکمیل ظرفیت مجاز به انتخاب حداکثر 20 رشته / محل از میان 1378 رشته / محل ارائه شده خواهند بود.
همچنین كليه داوطلبان حاضردرجلسه آزمون كارشناسي ارشد96که مطابق کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند ، می توانند متناسب با کد رشته امتحانی که درآن شركت نموده اند بامراجعه به سامانه اين مركز به نشاني www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداكثر یکصد رشته محل دانشگاهي از میان 6588 رشته / محل ارائه شده اقدام نمايند. امكان ويرايش رشته / محل هاي انتخابي تا پايان مدت زمان ثبت نام براي داوطلبان فراهم مي باشد
اسامي پذيرفته شدگان هفته سوم مهر ماه اعلام خواهد شد پذيرفته شدگان مي توانند بعد از اعلام نتايج مطابق زمان بندی اعلام شده جهت ثبت نام به واحد دانشگاهي محل پذیرش مراجعه نمايند .
شايان ذكر است زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت رشته هاي با آزمون سراسري1396 دانشگاه آزاد اسلامي (كارداني ناپيوسته ، كارشناسي پيوسته و دكتري حرفه اي) تانیمه مهرماه اعلام خواهدشد.

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد