تمدید مهلت ثبت نام وام‌ دانشجویی

ثبت نام وام دانشجویی ویژه تمام دانشجویان اعم از روزانه، نوبت دوم، دکتری و دانشجویان جدیدالورود که در تابستان ۹۵ موفق به ثبت نام نشده اند، آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان، با توجه به آغاز سال تحصیلی ۹۶-۹۵ و لزوم ثبت نام دانشجویان متقاضی وام در پورتال دانشجویی، سامانه ثبت وام از سه شنبه، ۶ مهر الی ۲۸ مهر ۹۵ جهت ثبت تقاضای وام دانشجویی فعال شد.

تمام دانشجویان اعم از روزانه، نوبت دوم، دکتری و دانشجویان جدیدالورود که در تابستان ۹۵ موفق به ثبت نام نشده اند، می توانند برای ثبت نام اقدام کنند.

لازم به ذکر است با توجه به اینکه مهلت فوق به هیچ عنوان تمدید نمی شود، دانشجویان باید در موعد تعیین شده برای ثبت نام اقدام کنند.