قابل توجه دانشجویان گرامی(محدودیت عدم شرکت دانشجویان بدهکار شهریه در کلاس های الکترونیکی)

۰۱ آبان ۱۴۰۰ | ۱۷:۲۷ کد : ۴۶۲ اطلاعیه ها
قابل توجه دانشجویان گرامی از تاریخ ۱۶ آبان ماه محدودیت عدم شرکت دانشجویان بدهکار شهریه در کلاس های الکترونیکی صورت می پذیرد.

دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی

پیرو تصمیم دانشگاه مبنی بر ارائه مهلت یک هفته ای به دانشجویانی که دارای بدهی شهریه و یا اقساط معوق می باشند و در ابتدای ترم تحصیلی به دلایلی درخواست مهلت برای پرداخت شهریه و یا اقساط معوق در طول ترم داشتند، به اطلاع می رساند:

آن دسته از دانشجویانی که هنوز علیرغم فرصت های داده شده و امکانات بوجود آمده جهت استفاده از وام های متنوع دانشجویی، بدهی شهریه و یا اقساط معوق خود را تعیین تکلیف نکرده اند، حداکثر تا تاریخ16 آبان ماه فرصت دارند به حوزه مالی دانشگاه مراجعه و یا بسته به نوع بدهکاری (بدهی شهریه و یا اقساط معوق) با تماس با همکاران امور مالی درخصوص شیوه پرداخت و رفع محدودیت شرکت در کلاس های آموزشی، راهنمائی لازم دریافت نمایند.

بدیهی است مسئولیت آثار ناشی از عدم تعیین تکلیف بدهی و به طبع عدم ارایه خدمات آموزشی و دانشجویی بر عهده دانشجویان خواهد بود.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی