پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۶ کد : ۴۴۷ اخبار اطلاعیه ها
پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دکتر امیر هوشنگ بحری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی در پیامی ضمن گرامیداشت آغاز سال تحصیلی جدید، برای همه  فعالان عرصه تعلیم و تربیت آرزوی موفقیت کرد.

در متن این پیام آمده است؛

فرا رسیدن بهار علم و سال تحصیلی جدید، شروع دوباره و پرانرژی فعالیت های آموزشی و پژوهشی، در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود.
این ایام سر آغاز دوره ای است که دانش پژوهان و جویندگان علم راه را بر خود هموار نموده و با بهره گیری از دانش اساتید و دانشمندان، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می سازند.
دانشجویان ما به عنوان آینده سازان ایران اسلامی باید بدانند که برای حفظ آرمان های والایی نظیر استقلال، آزادی، امنیت، پیشرفت، عدالت و مردم سالاری، چه مجاهدت‌های بی نظیری رقم خورده است.
بی شک تولید علم آمیخته با ایمان اصلی ترین رسالت مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی می باشد و برای نیل به این آرمان متعالی و ایجاد دانشگاه تمدن ساز می بایست روحیه علم محوری توام با تدبیر، دانایی و امید بر جامعه مسلط شود و لازمه این مهّم تلاش و کوشش شما عزیزان در دانشگاه و بسط افق های علمی کشور می باشد.

در پایان آغاز سال تحصیلی جدید را که سر آغاز رویش و طراوت در بوستان علم و دانش، عشق و محبت و حضور دوباره در سنگر مقدس تعلیم و تربیت است را به تمامی اساتید ارجمند و  فرهیخته، کارمندان گرامی و پرتلاش و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی تبریک عرض نموده، از خداوند منان برای تمامی شما عزیزان توفیق روز افزون همراه با شکوفایی و سربلندی مسئلت دارم.

دکتر امیر هوشنگ بحری

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی