پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۰:۵۰ کد : ۴۴۶ اخبار اطلاعیه ها
پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی طی پیامی ۳۱ شهریور ماه، آغاز هفته دفاع مقدس را تبریک گفت؛

متن پیام دکتر امیر هوشنگ بحری به شرح ذیل است:

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ

دفاع مقدس، طلیعه جاودانه غرور ملی است. هنگامه اتحاد و همبستگی ملی مردم در دفاع از شریعت اسلام و مرزهای سرزمینی است که با نثار خون پاک فرزندان این مرز و بوم و ایثار و مجاهدت های مثال زدنی آنها جاودانه شد.
این هفته در واقع نمودار مجموعه ای از برجسته ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از حریم این سرزمین است. روزهایی که ذره ذره خاک میهن اسلامی مان، سربلندی ملتی را شهادت می دهد که سرافرازانه در مقابل دنیای کفر و استکبار، مقاوم تر از کوه ایستادگی نموده و بر بلندای قله ی افتخار، بیرق آزادگی را به اهتزاز درآوردند.

اینجانب فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، که با پیروی و الگو پذیری از نهضت سرخ عاشورا و آقا اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش، جلوه‌ها و آموزه‌های متعالی حسینی را برای نسل‌های آینده به ارمغان گذاشت را به ساحت مقدس حضرت بقیة ا... الاعظم (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای (مد ظله العالی)، ملت شهید پرور ایران اسلامی و جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیق ادامه راه شهیدان جنگ تحمیلی را  برای همگان مسألت دارم.

*دکتر امیر هوشنگ بحری*
*سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی*