از ساعتی قبل، سامانه نوبت‌دهی واکسیناسیون برای دانشجویان و طلاب سراسر کشور باز شد.

۱۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۰ کد : ۴۴۱ اخبار اطلاعیه ها
  • تمامی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، غیر انتفاعی، پیام نور، آزاد و نیز دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و طلاب حوزه علمیه می‌توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir محل و زمان تزریق واکسن را خودشان انتخاب کنند.
  • در حال حال حاضر به علت استقبال شدید دانشجویان، سامانه قدری کند شده و ظرفیت تعریف شده در بعضی شهرها تکمیل گردیده. لذا پیشنهاد می‌شود دانشجویان و طلاب محترمی که موفق به ثبت‌نام نمی‌شوند طی روزهای آتی هم مجددا تلاش کنند و از مراجعه بدون نوبت به پایگاه‌های واکسیناسیون خودداری فرمایند.
  • اگر کد ملی یک دانشجو در سامانه پذیرش نشد حتما از طریق دانشگاه محل تحصیل، به معاونت آموزشی وزارت علوم اطلاع دهند.

مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت it_behdasht@