با صدور احکامی جداگانه، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع و همچنین سرپرست معاونت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی منصوب شدند.

۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۱ کد : ۴۳۲ اخبار اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بنا به پیشنهاد جناب آقای دکتر امیر هوشنگ بحری، سرپرست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی و صدور احکامی از سوی جناب آقای دکتر محمد دوستار، رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، جناب آقای دکتر کریم کیاکجوری به سمت سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع و سرکار خانم دکتر منیره حسینی صیادنورد به سمت معاونت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی منصوب شدند.

در این جلسه که با حضور مدیران و مسئولین محترم دانشگاه برگزار گردید، دکتر امیر هوشنگ بحری، سرپرست محترم این واحد دانشگاهی از زحمات و تلاش‌های جناب آقای دکتر سید مرتضی نعیمی، معاون علمی دانشگاه در دوران مسئولیتشان تقدیر و برای آقای دکتر کریم کیا کجوری و خانم دکتر منیره حسینی صیادنورد در مسئولیت جدیدشان آرزوی موفقیت کردند.

گفتنی است، آقای دکتر کریم کیاکجوری، عضو هیات علمی گروه مدیریت و خانم دکتر منیره حسینی صیادنورد، عضو هیات علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی می باشند.