اطلاعیه:

سامانه مجازی دانشگاه آزاد اسلامی؛ انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را آنلاین گزارش می‌دهد

۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۳ کد : ۴۰۱ اخبار اطلاعیه ها

واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، برای حضور پرشور وگسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری، حسب دستور ریاست محترم دانشگاه، قصد دارد از طریق «سامانه وادانا» حضور تمام روسای استانها، واحدها و استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را در پای صندوق‌های رای در روز جمعه مورخ 28خرداد 1400 به صورت آنلاین گزارش نماید.
افرادی که تمایل به پخش آنلاین حضور خود در انتخابات و ارایه نکته نظراتشان را دارند؛ لطفا با پشتیبانی فنی به شماره 02142863863 تماس حاصل نمایند و یا برای هماهنگی عدد 2 را به شماره پیامک 02142863000 ارسال فرمایید.

برخی محورهای ارائه نظرات عزیزان به شرح ذیل پیشنهاد می‌شود:

1.    حضور مردم و خصوصا جامعه دانشگاهی در پای صندوق‌های رای، چه تاثیری در فرآیند انتخابات و صیانت از جمهوریت نظام میتواند داشته باشد؟
2.    افزایش اقتدار ملی و پیشرفت کشور، تا چه میزان تحت‌تاثیر حضور حداکثری افراد جامعه در انتخابات ریاست جمهوری است؟
3.    برای انتخاب فرد مناسب در انتخابات ریاست جمهوری چه شاخص و معیارهایی را باید در نظر گرفت؟
4.    و ...

لینک پخش زنده برنامه ویژه انتخابات : http://iauec.ac.ir/live