بیانیه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی و غرب گیلان جهت شرکت حداکثری در انتخابات

۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۸ کد : ۴۰۰ اخبار اطلاعیه ها

بسم الله الرحمن الرحیم

با درود و سلام و صلوات به روح پاک همه شهدای دوران دفاع مقدس و مدافعین حرم اهل بیت(ع) و شهدای امنیت و سلامت

مسئلۀ انتخابات برای هر کشور و نظامی، مسئلۀ بسیار مهمّ و اساسی است. انتخابات، مظهر کامل حضور و انتخاب مردم و اقتدار و امنیت ملی است. مردم با حضور آگاهانه و پرشور خودشان در صحنۀ انتخابات، مردم‌سالاری واقعی را در این کشور شکل می‌دهند.
در وضعیت حساس کنونی که دشمن بیش از هر زمان دیگری با بسیج معاندین و ضد انقلاب و فضای امپراتوری رسانه‌ای در تکاپوی شبهه‌افکنی، سیاه‌نمایی و القای بی‌رغبتی مردم نسبت به انتخابات و نظام است، بنا براین شرکت هرچه پرشورتر و حداکثری واجدین رأی در انتخابات تضمین کننده امنیت و اقتدار ایران اسلامی و به فضل الهی بار دیگر خفت و شکست نظام سلطه و در رأس آن شیطان بزرگ، آمریکا و سرسپردگان منطقه‌ای آن را در پی خواهد داشت.
حضور گسترده و آگاهانۀ مردم در پای صندوق‌های رأی، "رأی به ولایت‌مداری؛ استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی"، "رأی به آرمان‌های سترگ انقلاب اسلامی، شهدا و امام شهدا"،  "رأی به ایستادگی و اقتدار، عزت و پیشرفت ملی ایران اسلامی" است.
در آستانۀ ۲۸ خرداد ماه، مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی ازآحاد اساتید متدین، بصیر، دشمن شناس و وظیفه شناس دعوت می‌نماید تا با لبیک به ندای مقام معظم رهبری و انتخاب فردی اصلح در انتخابات ریاست جمهوری به تکلیف عقلی، ملی و دینی خود عمل کرده و در افزودن برگ زرّین دیگری سهیم شده و با سربلندی اسلام و اقتدار افزون‌تر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دوستان را امیدوار و دشمنان کینه توز را مایوس کنند.
به امید روزی که شادی را در وجود همه شما بزرگواران احساس کرده و از این شادی و انرژی مضاعف در راه اعتلای انقلاب اسلامی ایران بهره برده و خود را برای عزت روز افزون ایران اسلامی آماده کنیم.

والسلام علیکم و رحمۀ الله و برکاته

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاداسلامی واحد بندر انزلی و غرب گیلان