دهمین دوره طرح فرهنگی (رمضان،بهار قرآن) این بار بصورت همزمان و هماهنگ  در واحد رشت برگزار می گردد

۲۷ فروردین ۱۴۰۰ | ۲۲:۴۲ کد : ۳۶۷ اخبار اطلاعیه ها

بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم

《شَهرُ رَمَضان الَّذی اَنزَلَ فیهِ القُرآن هُدیً لِلنّاسِ  وَ بَیِّنات مِنَ الهُدی وَالفُرقان》

دهمین دوره طرح فرهنگی(رمضان،بهار قرآن)این بار بصورت همزمان وهماهنگ  در واحد رشت برگزار می گردد.

موضوع: برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تفسیر سوره مبارکه ی لقمان بصورت مجازی برای کلیه دانشگاهیان به مدت ۳۲ ساعت که نحوه برگزاری آن همانند برگزاری دروس آموزشی است و بصورت الکترونیکی و برخط می باشد.

• منبع آزمون:

تفسیر نور حجه الاسلام والمسلمین قرائتی

• نحوه و شرایط شرکت کنندگان:

همه اعضای هیات علمی تمام وقت ،نیمه وقت و حق التدریس،کارمندان تمام وقت رسمی و قراردادی دانشگاه و کلیه دانشجویان مشغول به تحصیل می توانند در این طرح شرکت کنند.

• زمان ثبت نام :

۱۴۰۰/۰۲/۲و جهت  ثبت نام به لینک زیر مراجعه نمایید.
لینک ثبت نام کارگاه آموزشی( طرح رمضان بهار قرآن)

صدور گواهی شرکت در کارگاه به مدت ۳۲ ساعت برای شرکت کنندگانی که حداقل شصت درصد از نمره آزمون را کسب نمایند.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های آزاد اسلامی استان گیلان با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی استان گیلان و دفتر توانمندسازی و مهارت های کاربردی استان گیلان

*لازم به ذکر است*
عزیزانی که موفق به عضویت در این کانال نشده اند می توانند از طریق لینک زیر وارد کانال تلگرام کانون قرآن و عترت شوند.
@Kanouneghoranvaetratevahederasht