پیام تبریک سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | ۲۱:۴۵ کد : ۳۶۵ اخبار اطلاعیه ها

در پیام تبریک دکتر امیر هوشنگ بحری آمده است:

*شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَ بَینَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَ الْفُرْقَانِ*

باری دیگر نسیم خوش الهی وزیدن گرفت و سفره ای، به بی کرانگی یک دعوت عاشقانه گسترانده شد. از مناره های بلند عرش، ندای ملکوتی «شَهْرُ رَمضانُ الَّذی اُنْزِلَ فیهِ الْقُرآن ...» بلند است و ماه پر فیض و برکت رمضان از راه رسید.

ماه رمضان، فرصتی برای عبودیت و اخلاص و تمسک جستن از درگاه باری تعالی است که عشق ملکوتی و اُنس با محبوب جاودانه را پدید می‌آورد و شهد مناجات و نیایش را در کام انسان می‌ریزد، تا در پرتو خورشید درخشان ماه رمضان، سلطه عادت‌ها و غریزه‌ها بر زندگی انسان کاهش یابد و غفلت‌ها زدوده ‌شود و اخوت دینی و روح برادری و همدردی با نیازمندان تقویت گردد و این از جمله برکات ماه نزول قرآن است.
امیدوارم در این ماهی که خداوند سفره‌ای مملو از رحمت و مغفرت پیش روی بندگان گسترده، به زودی شاهد رخت بر بستن سایه شوم بیماری کرونا از اقصی نقاط جهان به ویژه میهن عزیزمان و پوشیدن لباس عافیت بر تن تمامی بیماران باشیم.
اینجانب حلول بهار قرآن، ماه مبارک رمضان را به اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی تبریک عرض نموده، برایتان قبولی طاعات و عبادات را آرزومندم و امیدوارم همگی از سفره پر برکت فیوضات ربوی در این ماه مبارک به نحو مطلوب بهره‌مند شویم و از درگاه حضرت احدیت برای همگان توفیق بهره‌گیری از برکات این ماه خجسته و انفاس قدسیه حضرت ولیعصر (عج) را مسئلت می‌نمایم.

دکتر امیر هوشنگ بحری

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی