دکتر امیر هوشنگ بحری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی در پیامی فرا رسیدن نوروز و سال نو را تبریک گفت.

۰۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۲۲:۴۱ کد : ۳۶۲ اخبار اطلاعیه ها

‍ متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

نوروز باستانی و بهار از باشکوه ترین جلوه های رحمانی در جهان هستی است که می توان با تماشای آن، راهی به سوی خدا یافت و جمال پروردگار را به تماشا نشست. فصلی نو که طبیعت ردای شکوفه بر تن می کند و انسان ها را به گره گشایی و هم گرایی فرا می خواند. سال نو همیشه نویدبخش افکار و تصمیم های تازه ای برای آینده است، آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد.

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن نوروز باستانی و حلول سال نو، بر خود لازم میدانم، در آستانه سال جدید، از همراهی‌ و پشتیبانی‌های خوب و دلگرم کننده همکاران تلاشگرم اعم از اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز و خانواده­‌های محترم آنان که دل در گرو پیشرفت این دانشگاه دارند، سپاسگزاری نمایم.

امیدوارم همه ما درسال جدید و در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و توصیه های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بیش از پیش تلاش نموده تا پرچمدار توسعه علم و دانش در این مرزوبوم و جهان باشیم.

دکتر امیر هوشنگ بحری
    سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی