حجت‌الاسلام صباحی:

تمام فضایل عالم در پرتو بعثت پیامبر اسلام (ص) بروز یافته است

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۳ کد : ۳۶۱ اخبار
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرانزلی گفت: تمامی فضایل و خوبی‌های عالم در پرتوی بعثت پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله و علیه و آله و سلم بروز و ظهور یافته است.
تمام فضایل عالم در پرتو بعثت پیامبر اسلام (ص) بروز یافته است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرانزلی، مراسم گرامیداشت سالروز بعثت پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله و علیه و آله و سلم با حضور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی و غرب گیلان، استادان و کارکنان این دانشگاه برگزار شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرانزلی در این مراسم گفت: تمام فضایل و خوبی‌های عالم که در قالب تربیت اسلامی و انسانی مشاهده می‌کنیم، در پرتوی بعثت انبیا به‌ویژه پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله و علیه و آله و سلم بروز و ظهور یافته است.

حجت‌الاسلام عباس صباحی با بیان اینکه قرآن کریم به‌خوبی شرایطِ نا‌مناسبِ دورانِ پیش از بعثت پیامبر اکرم صلی‌الله و علیه و آله و سلم را ترسیم کرده است، اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم خطاب به مردم بیان کرده که ای مردم شما پیش از بعثت پیامبر اکرم صلی‌الله و علیه و آله و سلم در لبه پرتگاه سقوط بودید و تمامی پلشتی‌ها و زشتی‌ها در شما وجود داشت.

هدایت جامعه به سوی اسلام فارغ از هر نوع خشونت گفتاری و قلبی بود

وی افزود: در چنین شرایطی خداوند متعال مقدر کرد تا پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله و علیه و آله و سلم مبعوث شده و هدایت جامعه را بر عهده بگیرد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرانزلی عنوان کرد: پیامبر اکرم  صلی‌الله و علیه و آله و سلم توانست جامعه را با تبلیغ خود که عاری از هر نوع خشونت گفتاری و قلبی بود، به سمت اسلام سوق داده و آن جامعه را به جامعه اسلامی تبدیل کند.

صباحی با بیان اینکه خداوند متعال خطاب به مردم فرمودند: «پیامبر از جنس شما بوده و درد شما درد پیامبر است»، یادآور شد: اگر بتوانیم در ابعاد فردی، اجتماعی و در گفتار و رفتار پیامبر اکرم صلی‌الله و علیه و آله و سلم را الگوی خود قرار داده و از ایشان پیروی کنیم، دنیا شرایط بهتری خواهد داشت.

وی تأکید کرد: اگر کل دین را به سه بخشِ اعتقادات، احکام و اخلاق تقسیم کنیم، در بخش اخلاق نقص داریم و اگر در این زمینه از پیامبر اکرم صلی‌الله و علیه و آله و سلم پیروی کنیم در دنیا و آخرت سعادت‌مند خواهیم شد.

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی با حدود ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجو و ۸۱ عضو هیئت علمی در محدوده منطقه آزاد انزلی واقع شده است.