جانباز دوران دفاع مقدس:

امام خمینی(ره) با انقلاب اسلامی مسیر بعثت پیامبر اکرم (ص) را ادامه داد

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۲ کد : ۳۶۰ اخبار
جانباز دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: امروز راه پیامبر اسلام(ص) همچنان استمرار دارد و امام خمینی(ره) با شکل‌دادن انقلاب اسلامی، این مسیر را ادامه داده است.
امام خمینی(ره) با انقلاب اسلامی مسیر بعثت پیامبر اکرم (ص) را ادامه داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرانزلی، پنجمین سالگرد شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی و سومین یادواره شهدای دانشجو و مدافع حرم این شهرستان با حضور سرپرست، اعضای هیئت رئیسه، استادان، کارکنان و جمعی دیگر از دانشگاهیان در محل این دانشگاه برگزار شد.

جانباز دوران هشت سال دفاع مقدس در این مراسم با اشاره به ایام بعثت پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله و علیه و آله و سلم و تأثیر رسالت ایشان بر عالم گفت: برای هر حرکت و اقدامی هدفی وجود دارد و خداوند متعال در قرآن کریم هدف از بعثت پیامبر اکرم صلی‌الله و علیه و آله و سلم را تزکیه نفس و تعلیم احکام الهی به بشریت عنوان کرده است.

حجت‌الاسلام مهدی صادقی اظهار کرد: حضرت محمد صلی‌الله و علیه و آله و سلم زمانی به پیامبری و رسالت مبعوث شد که فجیع‌ترین ظلم‌ها، جنایت‌ها و سنت‌های غلط بر جامعه حکمفرما بود.

وی از بت‌پرستی و زنده به‌گورکردن دختران به‌عنوان دو مورد از بارزترین سنت‌های غلط و فجایع عصر جاهلیت در عربستان یاد کرد.

نقش شهدای روحانی در دوران دفاع مقدس

این جانباز دوران جنگ تحمیلی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه ایجاد تحول مثبت در رفتار و اخلاق بشریت نتیجه بعثت یعنی آمدن پیامبر اسلام  صلی‌الله و علیه و آله و سلم بوده است، تبیین کرد: امروز این راه همچنان استمرار دارد و امام خمینی(ره) با شکل دادن انقلاب اسلامی، این مسیر را ادامه داده است.

صادقی به نقش شهدا از جمله شهدای روحانی در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: ۴۵۰ روحانی از استان گیلان در دوران دفاع مقدس حضور داشتند که از این تعداد ۱۵۲ روحانی به درجه رفیع شهادت نایل شدند.

به گزارش آنا، مداحی عبدالعظیم فروتن مداح اهل بیت علیهم‌السلام از دیگر بخش‌های پنجمین سالگرد شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی و سومین یادواره شهدای دانشجو و مدافع حرم این شهرستان بود.

در پایان این مراسم حاضران با حضور بر مزار دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی و قرائت فاتحه با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی با ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجو و ۸۱ عضو هیئت علمی در محدوده منطقه آزاد انزلی واقع شده است.