به مناسبت روز پاسدار و جانباز؛
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی بندر انزلی با خانواده شهید فاتحی دیدار کردند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرانزلی؛ سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی و هیئتهمراه در آستانه فرارسیدن سالروز میلاد باسعادت امام حسین و حضرت ابالفضلالعباس علیهمالسلام و روز پاسدار و جانباز با خانواده شهید بهمن فاتحی مریدانی از شهدای دوران دفاع مقدس، دیدار و گفتوگو کردند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی در این دیدار با تبریک اعیاد شعبانیه و در پیش بودن ولادت حضرت امام حسین و حضرت عباس و حضرت امام سجاد علیهمالسلام و گرامیداشت روز پاسدار و جانباز، گفت: امنیت و آرامشِ امروز کشور مدیون و مرهون خون شهداست و خانواده شهدا اعم از شهدای سالهای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و عزیزان جاویدالاثر همگی برای ما عزیز هستند.
امیرهوشنگ بحری اضافه کرد: در قبال شهدا مسئول و موظف هستیم با آنان تجدید میثاق کرده و در خدمت خانواده این بزرگواران باشیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی عنوان کرد: شهرستان بندرانزلی ۴۴۷ شهید، حدود هزار نفر جانباز و حدود ۱۳۵ نفر آزاده را تقدیم انقلاب کرده است.
به گزارش آنا، شهید بهمن فاتحی مریدانی سال ۱۳۴۴ در روستای چپرپرد پایین از توابع شهرستان بندرانزلی متولد شد، وی به عنوان فرمانده گردان مسلم بن عقیل لشکر ویژه ۲۵ کربلا به مدت ۷۰ ماه در مناطق عملیاتی حضور داشت.
این شهید بزرگوار سرانجام ۲۷ اسفند سال ۱۳۶۶ در منطقه عملیاتی خرمال بر اثر ترکش خمپاره به درجه رفیع شهادت نایل آمد.