به‌میزبانی دانشگاه آزاد بندر انزلی؛

آزمون دکتری داوطلبان غرب گیلان با شرکت ۲۸۶ متقاضی برگزار شد

۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۳ کد : ۳۵۲ اخبار
آزمون دکتری داوطلبان غرب استان گیلان به‌میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی و با شرکت ۲۸۶ متقاضی برگزار شد.
آزمون دکتری داوطلبان غرب گیلان با شرکت ۲۸۶ متقاضی برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرانزلی، بیش از ۱۸۵ هزار داوطلب از صبح امروز رقابت خود را برای کسب صندلی دکتری برای سال ۱۴۰۰ آغاز کردند که دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی میزبان داوطلبان این آزمون در غرب استان گیلان شد که در  ۱۲۰ رشته با هم به رقابت پرداختند.

این آزمون رأس ساعت ۸ صبح روز جمعه ۱۵ اسفند ماه سال جاری، با شرکت ۲۸۶ متقاضی برگزار شد که از این تعداد حدود ۵۵ درصد زن و ۴۵ درصد مرد بودند.

در برگزاری این آزمون تمام دستورالعمل‌های بهداشتی مانند فاصله‌گذاری اجتماعی، ضد‌عفونی‌کردن محل آزمون، استفاده از ماسک و دستکش توسط تمام عوامل اجرایی آزمون، تهویه هوای مناسب مکان برگزاری آزمون، تست داوطلبان و عوامل اجرایی با تب‌‌سنج قبل از ورود به محل آزمون، تخصیص فضای مجزا برای قرنطینه افراد مشکوک و ... رعایت شد.

اجرای پروتکل‌های بهداشتی در این آزمون با حضور و همکاری کادر بهداشت و درمان شهرستان بندرانزلی انجام شد.

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی با حدود ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجو و ۸۱ عضو هیئت علمی، در محدوده منطقه آزاد انزلی واقع شده است.