وبینار تبیین آیین‌نامه و دستورالعمل اجرایی حمایت از فعالیت فناورانه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۴ کد : ۳۱۳ اطلاعیه ها

با احترام، به استحضار می رساند وبینار "تبیین آیین‌نامه و دستورالعمل اجرایی حمایت از فعالیت فناورانه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی" با حضور جناب آقای دکتر دهقانی معاون محترم تحقیقات،فناوری و نوآوری، مدیران کل ارشد سازمان مرکزی، روسای محترم استان‌ها، معاونین پژوهشی و اعضای هیات علمی فناور راس ساعت ۳۰: ۹ صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۷ دی ماه ۱۳۹۹  از طریق لینک زیر برگزار می شود، با توجه به اهمیت بالای فعالیتهای فناورانه در رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی، خواهشمند است جهت مشارکت حداکثری تدبیری اتخاذ شود تا تاریخ و زمان برگزاری این وبینار و لینک دسترسی به وبینار به اطلاع کلیه اعضای هیات علمی واحد/مرکز رسانده شود و کلیه اعضای هیات علمی تمام وقت آن واحد/مرکز ملزم به شرکت در آن شوند. یادآور می شود حضور رئیس و معاون آن واحد/مرکز نیز در این جلسه الزامی است. همچنین شرکت برای همه اعضای هیات علمی و کارمندان از طریق لینک زیر از منزل نیز امکان پذیر است.

لینک ورود به وبینار http://iauec.ac.ir/online