قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

۱۲ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۱ کد : ۳۰۷ اطلاعیه ها

به منظور برنامه ریزی و نظم بخشیدن به دفاع پایان نامه های کارشناسی ارشد در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ ضروری است فرم شماره ۶ (فرم اعلام آمادگی برای برگزاری جلسه دفاع) حداکثر تا تاریخ ۸ بهمن ۱۳۹۹ توسط مدیران محترم گروه به کارشناس محترم پژوهش تحویل گردد. بر این اساس دانشجویان بایستی بگونه ای برنامه ریزی نمایند که مراحل فرم شماره ۶ شامل تایید استاد راهنما، اصالت سنجی، تاییدیه های آموزشی و مالی را تا آخر دیماه ۹۹ اخذ و سپس مدیران محترم گروه با برگزاری جلسه گروه درخصوص انتخاب اساتید داور اقدام نمایند.
دانشجویان محترم ضمن تحویل فرمهای ۱۸ تایید شده توسط داوران به کارشناسان پژوهش و نیز بعد از تاییدیه های داوران پایان نامه در سامانه پژوهشیار یعنی اتمام کار در مرحله ۹، در بازه ی زمانی حداکثر دو هفته کاری با هماهنگی با هیات محترم داوران وراهنما و ناظر و ....تاریخ و مکان دفاع را به کارشناسان پژوهش اعلام نمایند.
لازم به ذکر است جهت انجام دفاع، کلیه مراحل ۹ گانه در سامانه پژوهشیار باید سبز گردد تا دانشجو شرایط دفاع را اخذ نماید. همچنین پس از تاریخ ذکر شده فرمی تحویل گرفته نمی شود.
جهت سپری نمودن ایام دفاع منظم، بی حاشیه و پاسخگو دست همه همکاران عزیز و دانشجویان گرامی را به گرمی می فشاریم و نیازمند همکاری، تعهد دلسوزانه و پایبندی همه ی عزیزان به دستورالعمل مذکور هستیم.

حوزه معاونت علمی (آموزشی- پژوهشی) واحد بندرانزلی