تجمع اعتراضی دانشجویان بسیجی دانشگاه های شهرستان بندرانزلی و بسیج دانشجویی

۱۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۸:۲۰ کد : ۲۷۲ اخبار اطلاعیه ها
تجمع اعتراضی دانشجویان بسیجی دانشگاه های شهرستان بندرانزلی و بسیج دانشجویی

گزارش تصویری از تجمع اعتراضی دانشجویان بسیجی دانشگاه های شهرستان بندرانزلی و بسیج دانشجویی این واحد دانشگاهی در محکومیت ترور دکتر شهید محسن فخری زاده، با حضور دکتر امیر هوشنگ بحری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی و هیات همراه در مقابل دفتر وزارت امور خارجه نمایندگی استان گیلان در بندرانزلی و قرائت بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گیلان توسط محمدجواد احمدپور، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان گیلان.
دانشجویان بسیجی در این تجمع از دولتمردان خواستار پاسخ دندان شکن و قاطعانه به این اقدام ناجوانمردانه صهیونیسم و استکبار جهانی و همچنین پیگیری حقوقی وزارت امور خارجه و همچنین نهاد‌های ذیربط در این خصوص شدند.

تجمع کنندگان با سردادن شعارهایی اقدامات خصمانه صهیونیسم و آمریکای جنایت کار علیه ایران را محکوم کردند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی