رعایت الزامی پروتکل های بهداشتی دانشجویان محترم در امتحانات حضوری نیمسال دوم ۹۹-۹۸

۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۳:۵۹ کد : ۱۵۹ اخبار اطلاعیه ها

اطلاعیه مهم

امتحانات پایانی نیمسال دوم ۹۹-۹۸ واحد بندرانزلی از تاریخ ۲۴ خرداد لغایت ۱۹ تیرماه به صورت حضوری برگزار می‌گردد. دانشجویان گرامی هم اکنون می‌توانند با مراجعه به برنامه هفتگی از روز و ساعت آزمون مطلع گردند. کارت امتحان از روز چهارشنبه مورخ ۲۱ خرداد قابل مشاهده خواهد بود.

رعایت الزامی پروتکل های بهداشتی دانشجویان محترم در امتحانات حضوری :

ضروری است کلیه دانشجویان ماسک و آب معدنی همراه داشته باشند.

جابجایی لوازم التحریر، ماشین حساب و غیره در جلسه امتحانی ممنوع است.

آوردن هرگونه وسیله اضافی در محل امتحان ممنوع است.

برای رفع نگرانی دانشجویان عزیز از دانشجویانی که در روز آزمون مشکوک به بیماری کرونا باشند در اتاق ایزوله آزمون بعمل خواهد آمد.

محل های برگزاری آزمون مرتبا ضدعفونی می شود.

تمامی کادراجرایی برگزار کننده امتحانات از ماسک استفاده می نمایند و تمهیدات لازم برای جلوگیری از انتقال بیماری اندیشیده شده است.

ازدحام و تجمع در محیط های دانشگاه ممنوع است و دانشجو حداکثر 15 دقیقه قبل از آزمون می بایست در محل حضور داشته باشد و بعد از آزمون می بایست فورا محل را ترک نماید.

معاونت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی

( ۱ )